Web Tasarım

Modern, mobil uyumlu, kullanıcı odaklı, sürekli yenilenen, ekonomik,…

web sayfaları

20 Yıldır Yeniliklerin Takipçisiyiz

web tasarım ve yönetim

Yönetim

İnternette bulunma süreci içerisinde sürekli denetim ve takip tasarımcıların uygulama yöntemi olmak zorundadır. Sürekli yenilenen içeriklerde birinci sıralarda bulunmanın yegane kurallarından biridir.

Key Benefits of Our-Web Design Development Services

Marketing

Pazarlama departmanımız insanların tam olarak ihtiyaç duydukları ürünü bulmalarına yardımcı olmak için çalışır. Eğer böyle bir ürün yoksa, onu şekillendirir ve tamamen müşteri kazanmak için mümkün olan her şeyi yaparız.

Key Benefits of Our-Web Design Development Services

Kullanıcı desteği

Müşterilere ilk yardım sağlayan genç ve aktif personelden oluşan bir ekibiz. Telefonlar sürekli aktif, bilgisayarlar açık, postalar 15 dakikada bir kontrol ediliyor. Bu nedenle, uygun bir zamanda yazmaktan ve aramaktan çekinmeyin, Biz anlatacağız, göstereceğiz, yardım edeceğiz!

Key Benefits of Our-Web Design Development Services

Sistem Yöneticisi

Yazılımı yükseltir, veritabanlarını yedekler, çekirdekleri derler, hataları düzeltir, günlükleri ayrıştırırız ve ayrıca Gentoo’nun Ubuntu’dan ne kadar farklı olduğunu da biliyoruz ve “neden işe yaramadığını” ve kimin “çarpık ellere” sahip olduğunu tam olarak biliyoruz. aspx (.net) kullanmıyoruz fakat talep olursa değerlendirebiliriz.

Yüksek hızlı ağlar

Odak noktamız modern teknolojilere dayalı hızlı hosting ve bürokrasiden uzak çalışma prensiplerimizdir.
Büyülü “sınırsız planlar” ve “çok yüksek özellikler” satmıyoruz ancak internette bulunan websitelerinin %80’inden hızlıyız. Sunucularımız, teknolojilerimiz ve veri merkezlerimiz hakkındaki bilgiler herkese açıktır.

hızlı server ssd
Sosyal medya

Modern teknoloji

Sürekli yenilenen internette yerini almadıysanız bugün teknolojiye ayak uydurmak için ilk adımınızı atın. Sizin de internette sayfanız olsun, sosyal medyada; facebook, instagram, twitter, tiktok vb. reklamlarınızı oluşturalım. Sizi dünya tanısın.

keyboard_arrow_up